Μαρσέιγ : Χαμηλές πτήσεις για τον Μήτρογλου

Μαρσέιγ : Χαμηλές πτήσεις για τον Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Μαρσέιγ, με το μέλλον του Έλληνα διεθνή επιθετικού στη γαλλική ομάδα να είναι αμφίβολο.

Τι συμβαίνει με τον Κώστα Μήτρογλου; Τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για αυτόν στη Μαρσέιγ. Η απόδοσή του καλή δεν είναι, τα γκολ του λίγα και τα γαλλικά ΜΜΕ του ασκούν κριτική. H γαλλική ομάδα καθάρισε άνετα την Σεντ Ετιέν (3-0) με τον Έλληνα φορ να μένει για τρίτο σερί ματς εκτός βασικής ενδεκάδας. Ο Ζερμέν του πήρε τη θέση, βρήκε δίχτυα και το μέλλον του πρώην «ερυθρόλευκου» μόνο καλό δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Μασσαλίας.

Θα φύγει τον Γενάρη; Φαίνεται απίθανο. Μόλις τον περασμένο Αύγουστο η Μαρσέιγ τον πήρε έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ (για το 50% των δικαιωμάτων του). «Πρέπει να αναρωτηθούμε αν μια τέτοια επένδυση, η σημαντικότερη του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι, μπορεί να μείνει για καιρό στον πάγκο», αναρωτήθηκε σε σχετικό του ρεπορτάζ το Canal+.

Πιθανότατα ο Μήτρογλου θα έχει την ευκαιρία του αυτή την εβδομάδα στο League Cup κόντρα στη Ρεν. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός του συλλόγου της Μασσαλίας, Ρούντι Γκαρσιά, θα πρέπει να βρει τη λύση για ένα παίκτη που δεν έχει συνηθίσει να είναι παγκίτης. Είτε στον Ολυμπιακό είτε στη Μπενφίκα, είτε στην εθνική Ελλάδας, ο Μήτρογλου είχε παντού ηγετικό ρόλο.

Φυσικά, υπάρχει η περίφημη περίοδος προσαρμογής στην L1 και δεν τίθεται θέμα να θέσουν άμεσα υπό αμφισβήτηση τις ικανότητες του. Αυτό για την ώρα. Όσο κάθεται στον πάγκο όμως η κατάσταση θα αλλάξει προς το χειρότερο. Και για την ομάδα και για τον ίδιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ