Κατηγορείται για δωροδοκία το αφεντικό της Παρί

Κατηγορείται για δωροδοκία το αφεντικό της Παρί

Σε μπελάδες μπήκε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, καθώς βρίσκεται υπό διερεύνηση για διαφθορά και δωροδοκία σε ανώτατο στέλεχος της IIAF.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφι, καθώς βρίσκεται υπό διερεύνηση για διαφθορά και δωροδοκία στον πρώην πρόεδρο της IIAF.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει με το FFP, το ηγετικό στέλεχος των «Παριζιάνων» πλέον ενημερώθηκε ότι είναι υπόλογος και πραγματοποιείται έρευνα για εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας.

Όπως αποκαλύπτει η «Parisien» η οποία βρίσκεται κοντά στα θέματα της γαλλικής ομάδας, ο σχετικός φάκελος αφορά την πληρωμή 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον 43χρονο επιχειρηματία προς τον πρώην πρόεδρο της IIAF, Λαμίν Ντιάκ ώστε να ανατεθεί στο Κατάρ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ