«Παρανοϊκή» πρόταση της Παρί σε Ντε Λιχτ

«Παρανοϊκή» πρόταση της Παρί σε Ντε Λιχτ

Πρόθυμη να «χρυσώσει» τον Ματάις Ντε Λιχτ φαίνεται πως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη για την υπογραφή του.

Κίνηση – ματ για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ φαίνεται πως ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει ο «Guardian», οι Παριζιάνοι έχουν έτοιμη μια… παρανοϊκή πρόταση για τον Ολλανδό αμυντικό, προκειμένου να καταφέρουν να τον κλέψουν από τη Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο γαλλικός σύλλογος φέρεται πρόθυμος να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στον νεαρό στόπερ, κερδίζοντας έτσι τη μάχη της απόκτησής του.

Πάντως, ο ίδιος ο Ντε Λιχτ έχει ξεκαθαρίσει πως η απόφασή του δεν θα κριθεί καθαρά από το οικονομικό κομμάτι, όμως η πρόταση της Παρί ενδεχομένως να αποβεί πολύ δύσκολη για να απορριφθεί.

Μάλιστα, ο Ολλανδός αναμένεται να δεχθεί πιέσεις και από τον διαβόητο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα προκειμένου να αποδεχθεί την καλύτερη οικονομικά πρόταση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή των Παριζιάνων.

Πλέον, μένει να φανεί αν κάποιος από τους έτερους μνηστήρες του Ολλανδού θα ισοφαρίσει την πρόταση των Γάλλων, πράγμα πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς πως η Μπαρτσελόνα δείχνει απρόθυμη να ανεβάσει το ποσό για τον 19χρονο, ενώ παράλληλα η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ