Απορρίφθηκε η έφεση της Παρί, παραμένουν οι 3 αγωνιστικές στον Νεϊμάρ

Απορρίφθηκε η έφεση της Παρί, παραμένουν οι 3 αγωνιστικές στον Νεϊμάρ

Ο Νειμάρ θα απουσιάσει από τα τρία πρώτα παιχνίδια του champions league, καθώς η UEFA απέρριψε την έφεση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η UEFA απέρριψε την έφεση των Παριζιάνων για την τιμωρία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Νεϊμάρ και ο έμπειρος επιθετικός οριστικά πλέον θα είναι απών από τα τρία πρώτα ματς του Champions League… όπου κι αν αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Νεϊμάρ τα είχε βάλει με τη διαιτησία του επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Παρκ ντε Πρενς» στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα από το Μάντσεστερ κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση κάνοντας μεγάλη ανατροπή από το εις βάρος τους 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Βραζιλιάνος είχε τότε ξεσπάσει και είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές από την UEFA, τιμωρία που διατηρείται οριστικά αφού η έφεση της Παρί απορρίφθηκε από την UEFA.

«Αυτό είναι ντροπή. Έβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Άντε γαμ@@@@ε» είχε γράψει τότε στα social media μετά την απόφαση για το χέρι από το οποίο αποφασίστηκε το πέναλτι που χάρισε στη Γιουνάιτεντ την πρόκριση.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA δεν άλλαξε η ποινή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, με την τιμωρία των τριών αγωνιστικών να παραμένει, τις οποίες θα εκτίσει τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ