Θέλει Παρί ο Κουτίνιο

Θέλει Παρί ο Κουτίνιο

Την πόλη του φωτός φαίνεται πως προτιμά ο Φελίπε Κουτίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του, με την Παρί να εμφανίζεται πρόθυμη να τον αποκτήσει.

Ο Φελίπε Κουτίνιο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα εντός του καλοκαιριού, με πλήθος ομάδων να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Την αρχή έκαναν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες φλέρταραν έντονα με τον βραζιλιάνο, όμως εσχάτως προστέθηκε νέος ανταγωνιστής στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται έντονα να κινηθεί για την περίπτωση του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μάλιστα με τη σειρά του φαίνεται να προτιμά να μετακομίσει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τη MundoDeportivo, ο 27χρονος αστέρας επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς η βραζιλιάνικη…. παροικία των Μαρκίνιος, Άλβες, Τιάγκο Σίλβα και Νεϊμάρ αλλά και η επιστροφή του Λεονάρντο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον έχουν πείσει πως οι Παριζιάνοι αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ