«Πόλεμος» οπαδών – αστυνομίας στο γήπεδο της Σεντ-Ετιέν (vids, pics)

«Πόλεμος» οπαδών – αστυνομίας στο γήπεδο της Σεντ-Ετιέν (vids, pics)

Απίστευτο ξύλο έξω από το γήπεδο Geoffroy-Guichard μετά τη συντριβή της Σεντ-Ετιέν από τη Μονακό, αλλά και επεισόδια με τους διαιτητές του αγώνα!

Τεράστιας έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα της Σεντ-Ετιέν από τη Μονακό (4-0). Οι οπαδοί των «πράσινων» δεν άντεξαν την εικόνα της ομάδας τους και τη νέα ήττα, που τους άφησε στη 15η θέση του Σαμπιονά και φρόντισαν να δείξουν με το καλημέρα ότι είχαν άγριε διαθέσεις. Στη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί της ASSE έσπασαν τα κάγκελα και κατέλαβαν το Νότιο πέταλο του γηπέδου Geoffroy-Guichard, ενώ παράλληλα έβριζαν εν χορώ διοίκηση και παίκτες.

Στη συνέχεια, ωστόσο, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο άγρια. Οταν τελικά βγήκαν από τις εξέδρες, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της γαλλικής ομάδας ξεκίνησαν συγκρούσεις σώμα με σώμα με τους άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων, στους χώρους γύρω από το Geoffroy-Guichard. Με πέτρες, φωτοβολίδες, μπουκάλια και κάθε λογής αντικείμενο να γίνεται «όπλο» των χούλιγκανς, την ώρα που οι αστυνομικές έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και βομβών κρότου λάμψης για να τους απωθήσουν.

Οι συγκρούσεις διήρκησαν σχεδόν μισή ώρα, με την κατάσταση να γίνεται επικίνδυνη ακόμη και απλούς οπαδούς της Σεντ-Ετιέν, αλλά και εκπροσώπους του Τύπου, που επίσης βρέθηκαν στο επίκεντρο. Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ η τιμωρία που περιμένει τον σύλλογο είναι πολύ μεγάλη και δεν αφορά μόνο τα επεισόδια. Καθώς ο βασικός γκολκίπερ, Ρουφιέ, είναι πιθανό να τιμωρηθεί έως και με 5 αγωνιστικές αποκλεισμό για εξύβριση του διαιτητή της αναμέτρησης. Ενώ και ένας εκ των δύο προέδρων της ASSE, Roland Romeyer, κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα», λόγω επίθεσης που προσπάθησε να κάνει στον ρέφερι, Αμαουρί Ντελερού!

ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΕ ΣΕ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

https://twitter.com/LateFootClub/status/941788777789435907

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ ΣΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ

https://twitter.com/beINLigue1Confo/status/941798943800856576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ