Ανακοίνωσε Ερέρα για πέντε χρόνια η Παρί (vid)

Ανακοίνωσε Ερέρα για πέντε χρόνια η Παρί (vid)

Ο Αντερ Ερέρα είναι και επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μέσου με ένα εκπληκτικό βίντεο.

Ο Άντερ Ερέρα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια με την Παρί η οποία τον ανακοίνωσε με ένα επικό βίντεο μέσω… FIFA 2020.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1146818594652741632

Στις πρώτες του δηλώσεις ως Παριζιάνος, ο Ερέρα είπε:

«Η Παρί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Γαλλία και παίζει πάντα για να κερδίζει όλους τους πιθανούς τίτλους. Ήθελα πραγματικά να έρθω στην Παρί και να φορέσω αυτά τα χρώματα. Η ομάδα έχει μια πολύ όμορφη ιστορία και χαίρομαι που μπορώ να γράψω νέες σελίδες σε αυτήν!

Η συμμετοχή σ ‘αυτό τον σύλλογο είναι μια εξαιρετική αίσθηση. Μου αρέσει επίσης η πόλη. Το Παρίσι είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο. Σας υπόσχομαι τρία πράγματα: την δουλειά, τον επαγγελματισμό και το πάθος. Υπόσχομαι επίσης να βελτιώσω το επίπεδο μου στα γαλλικά, διότι πιστεύω ότι η γλώσσα είναι πολύ σημαντική για την επικοινωνία μιας ομάδας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ