Η Παρί Σεν Ζερμέν απαιτεί μόνο…τα 222 εκατομμύρια από Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν απαιτεί μόνο…τα 222 εκατομμύρια από Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αρνείται την πρόταση των 100 εκατομμυρίων και τα «έμψυχα ανταλλάγματα» για Νεϊμάρ, απαιτώντας από την Μπαρτσελόνα το ποσό που ξόδεψε πριν δύο χρόνια, για να φέρει τον Βραζιλιάνο στο Παρίσι.

Το «σίριαλ» του καλοκαιριού με τον Νεϊμάρ συνεχίζεται. Η Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, καθώς απαιτεί 222 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Η πρόταση που κατατέθηκε από τους «μπλαουγκράνα» ήταν 100 εκατομμύρια, μαζί με μια λίστα έξι παικτών (μεταξύ των οποίων οι Ουμτιτί, Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Ντεμπελέ), από τους οποίους θα μπορούσαν οι Παριζιάνοι να διαλέξουν δύο.

Η προσφορά αυτή δεν φαίνεται να «συγκινεί» τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι θέλουν να «ρεφάρουν» για τα λεφτά που έδωσαν στους Καταλανούς για τον Νεϊμάρ πριν από δύο χρόνια.

Ο 27χρονος επιθετικός, από τη μεριά του, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να παραμείνει κάτοικος Παρισιού και κάνει τα πάντα προκειμένου να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η γαλλική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα.

Οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας έδωσαν διορία στην Μπαρτσελόνα, να καταθέσει την τελική της πρόταση μέχρι τις 31 Ιουλίου. Επομένως, αναμένεται η αντίδραση των Καταλανών, οι οποίοι έχουν ήδη ξοδέψει 120 εκ. για τον Γκριεζμάν και άλλα 75εκ. για τον Ντε Γιονγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ