Εμπαπέ: «Φέτος θέλουμε το Champions League»

Εμπαπέ: «Φέτος θέλουμε το Champions League»

Για την επιρροή που έχει στο παιχνίδι της Παρί ο Τόμας Τούχελ αλλά και το μεγάλο στόχο του Champions League μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ μιλώντας για τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ,  και την επιρροή που έχει στο παιχνίδι της Παρί. Επιρροή, που όπως τόνισε ο Γάλλος σταρ, θα φανεί ακόμα περισσότερο φέτος.

«Έχει κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και πλέον μάχονται για αυτόν. Πριν την άφιξή του, η Παρί έπαιζε με ένα συγκεκριμένο σύστημα, ενώ τώρα είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε πολλά διαφορετικά. Μετά την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, θα δούμε φέτος την επιρροή του Τούχελ στην ομάδα».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να  μιλήσει και για το μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το Champions League. Θεωρεί πως η ομάδα έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος κι έτσι θα ανέβει επίπεδο.

«Το Champions League είναι ο μεγάλος στόχος. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, ώστε να παρουσιάσουμε μία όμορφη εικόνα. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πρόσφατα λάθη του παρελθόντος για να παραδειγματιστούμε και να προχωρήσουμε. Θα ήταν πολύ καλό για το σύλλογο να ανέβουμε επίπεδο στην Ευρώπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ