Τσάβι Σίμονς: Το 16χρονο ταλέντο που άφησε τη «Μασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν, εισπράττοντας 1 εκ. λίρες το χρόνο

Τσάβι Σίμονς: Το 16χρονο ταλέντο που άφησε τη «Μασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν, εισπράττοντας 1 εκ. λίρες το χρόνο

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε από τις φημισμένες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τον 16χρονο Τσάβι Σίμονς, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Δεν είναι πολλοί οι πιτσιρικάδες που αποφασίζουν σε τόσο μικρή ηλικία να φύγουν από τη «Μασία». Ο 16χρονος, όμως, πήρε την γενναία απόφαση να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολλανδός είναι υπό τη σκέπη του «δαιμόνιου» μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το deal με τον πιτσιρικά.  Ο ταλαντούχος κεντρικός μέσος, ο οποίος μετράει ήδη 1,7 εκατομμύρια followers στο instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το 2022. Πλέον καλείται να δείξει το ταλέντο του και στην ομάδα του Παρισίου, στην οποία φημολογείται ότι θα λαμβάνει ετησίως 1 εκατ. λίρες.

Γεννημένος στο Άμστερνταμ, είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ρέγκιλο Σίμονς, ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδες της Ολλανδίας. Έχει χαρακτηριστεί ήδη «νέος Τσάβι», καθώς αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, έχοντας μάλιστα και επιθετικές αρετές στο στυλ παιχνιδιού του.

Ο Ολλανδός βρισκόταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από την ηλικία των 7 ετών, με τους «μπλαουγκράνα» να τον παίρνουν από την Deportivo Thader. Ο ηγετικός τρόπος παιχνιδιού του, τον κατέστησε αρχηγό στην ομάδα Μπαρτσελόνα U-14. Είδωλο του πιτσιρικά είναι ο θρύλος των Καταλανών, Τσάβι, ενώ συμπτωματικά έχουν και το ίδιο όνομα. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα κάνω τα πάντα για να του μοιάσω», λέει ο 16χρονος σε διάφορες συνεντεύξεις.

Πριν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενδιαφέρον έδειξε και η Τσέλσι, η οποία εντυπωσιασμένη από τα προσόντα του μικρού, προσέφερε πολλά λεφτά στους γονείς του, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά ο πιτσιρικάς αποφάσισε να συνεχίσει στο Παρίσι και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξή του.

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ