«Ρίχνει της απαιτήσεις της για Νεϊμάρ η Παρί»

«Ρίχνει της απαιτήσεις της για Νεϊμάρ η Παρί»

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται αποφασισμένη να ρίξει νερό στο κρασί της για την παραχώρηση του βραζιλιάνου, με την Μπαρτσελόνα να εξακολουθεί να πιέζει έντονα για την απόκτησή του.

Πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Νεϊμάρ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα 300 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε μέχρι πρότινος αποτελούσαν απαγορευτική τιμή για τον οποιονδήποτε σύλλογο.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, οι διοικούντες των Παριζιάνων αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και πλέον είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον βραζιλιάνο για το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την ώρα, πιο θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Μπαρτσελόνα, η οποία ευελπιστεί πως θα καταφέρει πραγματοποιήσει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη έπειτα από απουσία δυο ετών.

Παρόλα αυτά, αν πράγματι οι Καταλανοί θέλουν να φέρουν πίσω τον 27χρονο άσο, τότε θα πρέπει να ικανοποιήσουν πλήρως τις επιθυμίες των Γάλλων, οι οποίοι δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να εμπλακούν έμψυχα ανταλλάγματα στη συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ