Κλείνει η υπόθεση βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο Νεϊμάρ

Κλείνει η υπόθεση βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο Νεϊμάρ

Η Δικαστής Βιέιρα ντε Μοράες, εξέδωσε διαταγή το βράδυ της Πέμπης (8/8) να «κλείσει» η υπόθεση βιασμού που βαραίνει τον αστέρα της Παρί και της Βραζιλιάς, Νεϊμάρ.

Ένας… μπελάς λιγότερος για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος αστέρας βλέπει τους τελευταίους μήνες να μην του πηγαίνει τίποτα καλά. Από τη μία είναι περνάει άσχημα στο Παρίσι και θέλει να αποχωρήσει από την Παρί σεν Ζερμέν με την υπόθεση αυτή να αποτελεί το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού με την εμπλοκή των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως έχασε το Copa America που διοργάνωσε και κατέκτησε η Βραζιλία λόγω τραυματισμού, αλλά και το γεγονός πως αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, τότε το 2019 μπορεί να αποδειχθεί… μαύρο για τον Νεϊμάρ.

Ο χαρισματικός Βραζιλιάνος όμως ίσως έχει έναν λόγο να χαμογελάει λίγο παραπάνω καθώς είδε την υπόθεσή βιασμού να κλείνει λόγω έλλειψης στοιχείων. Η σκιά των κατηγοριών βαρύνει τον Βραζιλιάνο αστέρα από τον Μάιο όταν και το μοντέλο, Νατζίλα Τριντάντε, κατήγγειλε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο του Παρισιού.

Ο Νεϊμάρ ξεμπέρδεψε οριστικά με την υπόθεση βιασμού, στην οποία είχε εμπλακεί, μιας και η δικαστής του βραζιλιάνικου συστήματος Δικαιοσύνης αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση να «κλείσει» η έρευνα κατά του Νεϊμάρ για τις καταγγελίες περί βιασμού, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του.

Οι εισαγγελείς του Σάο Πάουλο, Φλάβια Μερλίνι και Εστεφανία Παουλίν, ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν με την απόφαση της αστυνομίας να μην απαγγελθούν κατηγορίες. Η εισαγγελική πρόταση εισακούστηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δικαστής Άνα Πάουλα Βιέιρα ντε Μοράες να εκδώσει το βράδυ της Πέμπτης διαταγή για να «κλείσει» το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε, είχε κατηγορήσει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον Μάιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ