Απέρριψε Κίνα και πάει Μονακό ο Μπεν Γεντέρ

Απέρριψε Κίνα και πάει Μονακό ο Μπεν Γεντέρ

Ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος αγωνίζεται με τη Σεβίλλη, απέρριψε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας και οδεύει προς Μονακό.

Ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη, προκειμένου να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, για να φορέσει τη φανέλα της Μονακό.

Ο Γάλλος στράικερ, μετακινήθηκε από την Τουλούζ στο σύλλογο της Ανδαλουσίας το 2016, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Στα τρία χρόνια του στην Ισπανία, έχει πετύχει συνολικά 70 γκολ σε 138 συμμετοχές, ενώ την περσινή χρονιά έκανε την «εκτόξευσή» του με 30 γκολ σε 54 εμφανίσεις. Ο 29χρονος έστρεψε τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται έντονα, αλλά να μην προχωρά σε επίσημη πρόταση προς το ισπανικό κλαμπ.

Πριν λίγες μέρες, ο Μπεν Γεντέρ απέρριψε «ασύλληπτη» πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσέφερε 12 εκατ. ετήσιες απολαβές, αλλά και 6 εκατ. ακόμα ως μπόνους υπογραφής. Ο Γάλλος, που έγινε πρόσφατα και διεθνής με τους «τρικολόρ», απέρριψε την προσφορά, καθώς θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία πουλάει τον Φαλκάο στην Γαλατασαράι, έκανε την κίνησή της και προσέφερε 20 εκατ. και τον Ρόνι Λόπες στη Σεβίλλη.

Σήμερα, ο Γάλλος έμεινε εκτός προπόνησης των Σεβιγιάνων, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν στους όρους της μεταγραφής, με την ομάδα του Λοπετέγκι να έχει ήδη αποκτήσει στη θέση του σέντερ φορ, τους Ντε Γιονγκ και Νταμπούρ. Τις επόμενες ώρες, ο 29χρονος θα περάσει από ιατρικά τεστ, κλείνοντας τον κύκλο του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ