«Τα σκάει» χοντρά για Ντιμπάλα η Παρί!

«Τα σκάει» χοντρά για Ντιμπάλα η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει τρελά λεφτά στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεν έχει επιφέρει συναγερμό στο στρατόπεδο των Παριζιάνων που αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών ειδικά αν αποχωρήσει ο Νεϊμάρ.

Οι Γάλλοι θέλουν απεγνωσμένα ενίσχυση στην επίθεση και ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Πάουλο Ντιμπάλα. Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αργεντινού σταρ δίνουν και παίρνουν, με τον ίδιο να θέλει να μείνει στη Γιουβέντους αλλά να μην υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον ίδιο να έχει ήδη αρνηθεί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail είναι διατεθειμένη να προσφέρει 80 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό.

Μάλιστα θα κάνει τον Ντιμπάλα έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η πρόταση, με τη Γηραιά Κυρία να είναι δεδομένο ότι θα συναινέσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ