Μονακό – Νιμ 2-2

Μονακό – Νιμ 2-2

Η Μονακό «αυτοκτόνησε» απέναντι στη Νιμ, καθώς προηγήθηκε με 2-0, όμως εντέλει ισοφαρίστηκε και «πέταξε» δυο βαθμούς». Ντεμπούτο και γκολ για Σλιμανί.

Η Μονακό δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νιμ, καθώς αν και προηγήθηκε με 2-0, ήρθε ισόπαλη με 2-2, χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους.

Οι Μονεγάσκοι λοιπόν δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν. Αν και ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα με δύο γκολ από το πρώτο μέρος, με τον Ισλάμ Σλιμανί να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 39ο λεπτό και τον Μπεν Γεντέρ επίσης να ανοίγει λογαριασμό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ζαρντίμ κατέρρευσε, ειδικά μετά την αποβολή του Ζέμερσον (55’). Η Νιμ κέρδισε μέτρα με αποτέλεσμα να πιέσει για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το ματς και τελικά τα κατάφερε.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Φιλιποτό στο 70’ και έφτασαν στην ισοφάριση με τον 18χρονο Ντένκεϊ στο 82ο λεπτό, φτάνοντας σε μια ανέλπιστη ισοπαλία.

Δείτε το γκολ του Σλιμανί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ