Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 4-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 4-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά έχασε με τραυματισμούς τους Μπαπέ και Καβάνι.

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν το παιχνίδι με την Τουλούζ, καθώς οι πρωταθλητές μπορεί να πήραν τη νίκη με 4-0 απέναντι στην ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά είδαν τους Μπαπέ και Καβάνι να αποχωρούν με τραυματισμούς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στην αρχή του παιχνιδιού και στο 14’ άφησε τη θέση του στον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος, ωστόσο, σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Παρί και εξελίχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Στο 50’ με γκολάρα έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 75’ έκανε το 3-0. Ενδιάμεσα στο 55’ ο Γκονσάλβες σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαρκίνιος στο 83’.

Οσον αφορά στον Μπαπέ, ο Γάλλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 66’. Οι τραυματισμοί των δύο σούπερ σταρ προκάλεσαν ανησυχία στις τάξεις της Παρί, η οποία με το τρίποντο που πήρε απόψε έφτασε τους 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουλούρης ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 60’ όταν αντικαταστάθηκε από τον Λέγια.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ