Κλείνει Γκερέιρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Κλείνει Γκερέιρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ράφα Γκερέιρο από την Ντόρτμουντ, προσφέροντας του μάλιστα «χρυσό» συμβόλαιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Ράφα Γκερέιρο από την Ντόρτμουντ, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο δελεαστικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο μπακ.

Οι Γάλλοι σύμφωνα με την Bild όχι μόνο έχουν βάλει στο μάτι τον παίκτη των Βεστφαλών, αλλά ο Τόμας Τουχέλ είναι διατεθειμένος να δώσει ότι χρειαστεί για να τον πείσει να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα ένα χρόνο με την Ντόρτμουντ, οι Γερμανοί του έχουν προσφέρει ανανέωση, όμως η Παρί έχει μπει σφήνα και δίνει περίπου 8 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκερέιρο λαμβάνει 3 εκατ. ευρώ τώρα, ενώ του έχει προταθεί αύξηση για 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η Παρί προσπαθεί να τον πείσει με «χρυσό» συμβόλαιο.

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της ζητάει 25 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό που φέρεται διατεθειμένη να δώσει η γαλλική ομάδα με αποτέλεσμα το deal να είναι αρκετά κοντά στο να επιτευχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ