Πρώτη φορά στην αποστολή της Παρί ο Νεϊμάρ, φόβοι για έντονες αντιδράσεις

Πρώτη φορά στην αποστολή της Παρί ο Νεϊμάρ, φόβοι για έντονες αντιδράσεις

Ο Νεϊμάρ κλήθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Τόμας Τούχελ και είναι κανονικά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Στρασβούργο σήμερα (14/9, 18:30). Αυτό ωστόσο ενδέχεται να προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ μετά το σήριαλ της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τόμας Τούχελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα των Παριζιάνων κόντρα στο Στρασβούργο σήμερα (14/9, 18:30) και τον υπολογίζει κανονικά εν όψει της νέας σεζόν.

Το γεγονός ότι είναι και πάλι στην αποστολή της Παρί ο Νεϊμάρ, πιθανότατα θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος μετά από όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Oι οπαδοί της ομάδας του Τούχελ δεν έχουν συγχωρέσει στον Νεϊμάρ το γεγονός ότι έκανε τα πάντα για να αποχωρήσει από την Παρί και ότι ήθελε διακαώς να πάει στην Μπαρτσελόνα και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν σηκώσει πανό κατά του και τον έχουν βρίσει με συνθήματα αρκετές φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ