Μέσι: «Πίστεψα ότι θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μέσι: «Πίστεψα ότι θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πίστευε πως θα αναγκαζόταν να παίξει εναντίον του άλλοτε συμπαίκτη του Νεϊμάρ στα παιχνίδια Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ανησυχία του ότι θα αναγκαζόταν να τεθεί αντιμέτωπος με τον Νεϊμάρ στο «Clásico» αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θεωρούσε ότι η μετακόμιση του άλλοτε συμπαίκτη του στο Μπερναμπέου ήταν θέμα χρόνου.

«Πίστεψα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν επέστρεφε στη Μπαρτσελόνα. Ήθελε πάρα πολύ να φύγει από το Παρίσι και το έδειξε με κάθε τρόπο. Είχα πειστεί ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεαλ Μαδρίτης θα έκαναν τα πάντα για να τον υπογράψουν» σχολίασε ο Μέσι στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.

Η κατάσταση του Νεϊμάρ ήταν περίπλοκη το προηγούμενο καλοκαίρι και πέρασε από διάφορα στάδιο. Ο Βραζιλιάνος πίεσε με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Παρί για να τον πουλήσει, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Νεϊμάρ φερόταν έτοιμος για την επιστροφή στη Βαρκελώνη, ενώ και η Ρεάλ έδειξε ενδιαφέρον. Τελικά, ο Βραζιλιάνος θα μείνει στην γαλλική πρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ