«Ο Μουρίνιο απέρριψε τη Λιόν γιατί έχει βρει ήδη ομάδα»

«Ο Μουρίνιο απέρριψε τη Λιόν γιατί έχει βρει ήδη ομάδα»

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως έχει βρει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα μέσα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λιόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει μακριά από τους πάγκους εδώ και αρκετό διάστημα, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να περιμένει να δει ποιος θα είναι ο επόμεννος προορισμός του Πορτογάλου μαέστρο.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποφασίσει  για το μέλλον του χωρίς τα απαραίτητα εχέγγυα από την άλλη πλευρά, λόγος για τον οποίο παραμένει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως, αποκάλυψε, όμως ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν – Μισέλ Ολάς, πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή του 56χρονου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «L’ÉQUIPE d’Estelle», οι διοικούντες του γαλλικού συλλόγου πρότειναν στον Μουρίνιο τη θέση της τεχνικής ηγεσίας, όμως ο ίδιος την απέρριψε καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

«Επικοινωνήσαμε με μηνύματα και αρνήθηκε ευγενικά να βρεθούμε από κοντά για να συζητήσουμε… Είπε ότι έχει ήδη βρει την ομάδα που θα δουλέψει» ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα των «λιονέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ