Ικάρντι: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Ικάρντι: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό να είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη γαλλική ομάδα.

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Παρί Σεν Ζερμέν, η επαφή του με τα δίχτυα αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο έντονη και πλέον εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Στα πρώτα 8 παιχνίδια του με τους Γάλλους έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ η συνεργασία του με τους Ντι Μαρία- Μπαπέ και τους υπόλοιπους της επιθετικής γραμμής των Παριζιάνων.

Η Παρί από τη μεριά της έχει κάνει ήδη κρούση στην Ίντερ για να μονιμοποιήσει στο δυναμικό της τον Αργεντινό και πλέον αναμένουμε την απάντηση των «νεαρτζούρι».

Οι δηλώσεις του:

«Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω. Πρέπει να αποδείξω την αξία μου στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σπουδαίο το ότι είμαι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως.

Ο Οκτώβριος ήταν θετικός, ωστόσο μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα. Πρέπει να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό το επόμενο διάστημα.

Ας δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Θέλω να καταφέρω πολλά εδώ, εξάλλου για αυτό έχω έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ