Λεονάρντο: «Ο Μπαπέ θα μείνει 100% στην Παρί»

Λεονάρντο: «Ο Μπαπέ θα μείνει 100% στην Παρί»

Βέβαιος για την παραμονή του Κίλιαν Μπαπέ στο Παρίσι εμφανίστηκε στις τελευταίες του δηλώσεις ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων.

Τα σενάρια που θέλουν τον Μπαπέ να αποχωρεί από το Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι δίνουν και παίρνουν, με τον 20χρονο να έχει συνδεθεί πολλές φορές στο παρελθόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, η επίσκεψή του στην ισπανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της αναμέτρησης των Μαδριλένων με την Παρί άνοιξε ξανά την… όρεξη των ξένων ΜΜΕ, τα οποία έκαναν ακόμη μια προσπάθεια να αναμοχλεύσουν το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την περίπτωσή του.

Πάντως, ο αθλητικός διευθυντής των Γάλλων, Λεονάρντο, θέλησε να βάλει άμεσα τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας σαφές πως ο Μπαπέ δεν πρόκειται να πάει πουθενά στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, με την υπόθεση, όμως, να προχωράει αργά.

«Ο Μπαπέ θα παραμείνει 100%. Είναι παίκτης της Παρί», είπε στο «RMC» και ερωτηθείς για το αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του υπογράμμισε:

«Θα δούμε. Προχωράμε αργά, αλλά προχωράμε» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ