«Η Χόφενχαϊμ θέλει τον Μήτρογλου»

«Η Χόφενχαϊμ θέλει τον Μήτρογλου»

Η Χόφενχαϊμ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου και είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα φορ στην Γερμανία, μετά από δέκα και πλέον χρόνια

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Χόφενχαϊμ και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς σέντερ φορ στη Γερμανία, μετά από δέκα και πλέον χρόνια. Ήταν καλοκαίρι του 2007 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση του 19χρονου τότε Μήτρογλου από την Γκλάντμπαχ και μια σπουδαία καριέρα ξεκινούσε για τον Έλληνα φορ.

Ο διεθνής στράικερ της Μαρσέιγ πάντως δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του στην Μασσαλία και ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα είχε τονίσει πριν από λίγες μέρες, πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης του Έλληνα επιθετικού.

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Χόφενχαϊμ βλέπει με πολύ καλό «μάτι» την απόκτηση του Μήτρογλου, καθώς η γερμανική ομάδα είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ. Η Χόφενχαϊμ πούλησε πριν λίγες μέρες τον Σάντρο Βάγκνερ στην Μπάγερν, έναντι 13 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θέλει επιθετικό για να καλύψει το κενό.

Το σίγουρο είναι πως η γερμανική ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μαρσέιγ κι αυτό σημαίνει πως ο Μήτρογλου μπορεί να γυρίσει στα γερμανικά γήπεδα.

Αν τελικά οι δύο ομάδες συμφωνήσουν για την μεταγραφή του διεθνούς στράικερ, η Μαρσέιγ θα πρέπει να δώσει το 50% του ποσού στην Μπενφίκα. Θυμίζουμε πως η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον Μήτρογλου από τους Λουζιτανούς την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ