Νεϊμάρ και Παρί κοντά σε ανανέωση

Νεϊμάρ και Παρί κοντά σε ανανέωση

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Νεϊμάρ και η Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται να έχουν έρθει πιο κοντά.

Βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι. Είχε… αναστατώσει όλο τον κόσμο για να αποχωρήσει από το Παρίσι, αφού όπως ισχυριζόταν δεν περνούσε καλά. Το μυαλό του βρισκόταν μονάχα στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Δεν κατέστη δυνατό. Ο Νεϊμάρ… ξέμεινε στην Παρί, σύμφωνα με όσα έγραφαν τότε τα διεθνή ΜΜΕ, αφού καμιά από τις δύο πλευρές δεν ήταν ικανοποιημένες. Όμως οι διαπραγματεύσεις των Γάλλων με την Μπαρτσελόνα δεν έβγαλαν πουθενά.

Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο για τον Βραζιλιάνο. Οι οπαδοί της ομάδας δεν του συγχώρεσαν το γεγονός πως ήθελε να φύγει σαν τρελός. Τον έβριζαν εν χορώ σε κάθε του παρουσία.

Συν το χρόνω φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Νεϊμάρ νιώθει καλύτερα, δηλώνει πως είναι καλύτερα, παίζει καλύτερα. Ο κόσμος σιγά – σιγά αφήνει πίσω του εκείνη την καλοκαιρινή ιστορία. Όλοι γίνονται και πάλι οικογένεια. Και ο Βραζιλιάνος;

Είναι έτοιμος ακόμα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία. Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι είναι χαρούμενος στην Παρί και περιμένει να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα. Και από την Παρί αναφέρεται ότι όλα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ότι το καλοκαίρι. Ίδωμεν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ