Ο Κουλιμπαλί αγόρασε διαμέρισμα στο Παρίσι

Ο Κουλιμπαλί αγόρασε διαμέρισμα στο Παρίσι

Βόμβα από την Parisien, η οποία αναφέρει ότι ο Καλιντού Κουλιμπαλί πήρε διαμέρισμα στο Παρίσι, με αφορμή τη πιθανή μετακίνηση του στην Παρί.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που μία είδηση έχει… προκύψει από ένα γεγονός ή μία πληροφορία, άσχετη με το αντικείμενο της. Κάτι ανάλογο, ενδέχεται να συμβαίνει και στην περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος αποτελεί το «έτερον ήμισυ» του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση και τα… σενάρια για ενδεχόμενη μεταγραφή του, αναπτύσσονται εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο έμπειρος στόπερ, παρέμεινε στους παρτενοπέι παρά τις προτάσεις που υπήρξαν, τόσο στο καλοκαιρινό, όσο και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να συμβεί κάτι ανάλογο και σε μερικούς μήνες, όταν θα ανοίξει εκ νέου η μεταγραφική αγορά.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Parisien», δεν αποκλείεται ο Κουλιμπαλί να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η υπόθεση εργασίας, προκύπτει από την πληροφορία, ότι προσφάτως, ο Κουλιμπαλί αγόρασε ένα διαμέρισμα στην γαλλική πρωτεύουσα, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ