Ο χλευασμός του Παγέ προς τον Μισέλ Ολάς

Ο χλευασμός του Παγέ προς τον Μισέλ Ολάς

Ο αρχηγός της Μαρσέιγ καυτηρίασε την πρόταση του προέδρου της Λιόν για οριστική διακοπή της Ligue 1 λόγω κορωνοϊού.

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς πρότεινε το Σάββατο να ακυρωθεί η σεζόν της Ligue 1 λόγω του κορωνοϊού, παρότι ακόμα υπάρχει χρόνος για να αποφασιστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, η δήλωση του Γάλλου παράγοντα προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Ντιμίτρι Παγέ χλεύασε την τοποθέτηση του προέδρου της Λιόν και την απέδωσε στις κακές επιδόσεις της ομάδας. «Είναι σοβαρός ο τύπος; Ποια είναι η τρέχουσα βαθμολογία; ΟΚ, κατάλαβα…» έγραψε αρχικά ο αρχηγός των Μασσαλών στο Twitter.

Ο Παγέ έδωσε συνέχεια στην ανάρτηση του γράφοντας τα hashtag «αυτός τρελάθηκε» και «βάλτε του θερμόμετρο άμεσα». Την κατάσταση σιγοντάρισε και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ Ζακ-Ενρί Εϊραού, γράφοντας: «Όταν του πέσει ο πυρετός, θα καταλάβει την αισχρότητα των καιροσκοπικών επιδιώξεών του».

Το Μαρσέιγ – Λιόν είναι ένα τοπικό ντέρμπι και σίγουρα έπαιξε το ρόλο του στην επιλογή του αρχηγού των Μασσαλών να πικάρει τον πρόεδρο των «λιονέ»…

https://twitter.com/dimpayet17/status/1238588586053775360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238588586053775360&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fchampionnat%2Farticle%2F1456460%2Fpikarisma-toy-pagie-ston-proedro-tis-lyon-poy-thelei-leyki-sezon-pic

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ