«Ο Μήτρογλου επιστρέφει το καλοκαίρι στην Μαρσέιγ»

«Ο Μήτρογλου επιστρέφει το καλοκαίρι στην Μαρσέιγ»

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, ο 'Ελληνας επιθετικός μετά τον δανεισμό του στην Αιντχόφεν, θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου στην Eredivise με την Αιντχόφεν δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς σε 13 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, με αποτέλεσμα να μην πείσει με την παρουσία του τους Ολλανδούς.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική ομάδα από την Μαρσέιγ, με τον 32άχρονο επιθετικό να αναμένεται επιστρέψει στην ομάδα της Μασσαλίας το επόμενο καλοκαίρι, τότε που λήγει και ο δανεισμός του στην Αιντχόφεν.

Ο δανεισμός του Μήτρογλου στην Αιντχόφεν δεν έχει οψιόν αγοράς, με την ολλανδική ομάδα να μην δείχνει διαθέσιμη να κάνει κίνηση να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα στράικερ, θέλοντας να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του.

Ωστόσο, ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ για να.. ξαναφύγει. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντρέ Βίλας Μπόας για την επόμενη χρονιά, ενώ η διοίκηση της Μαρσέιγ στην επόμενη μεταπώληση του θέλει ένα πόσο κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, πόσο το οποίο είχε δώσει η γαλλική ομάδα στην Μπενφίκα το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ