Τιάγκο Σίλβα: «Δεν πήγαμε για διακοπές στη Βραζιλία, όλοι φοβόμαστε»

Τιάγκο Σίλβα: «Δεν πήγαμε για διακοπές στη Βραζιλία, όλοι φοβόμαστε»

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε για την επιλογή του να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην οικογένεια του, με τον αμυντικό της Παρί να απαντάει στην κριτική και να τονίζει ότι όλοι φοβούνται τον κορωνοϊό.

Ο Τιάγκο Σίλβα -μαζί με τον Νεϊμάρ- επέλεξαν να επιστρέψουν στην Βραζιλία, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην οικογένεια τους, αλλά και ν΄ αποφύγουν μία ενδεχόμενη προσβολή από τον κορωνοϊό, που πλήττει πλέον την Ευρώπη και ειδικότερα την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Βραζιλίας, μίλησε μέσω βίντεο στην εκπομπή «Faixa Especial» του τηλεοπτικού σταθμού «SporTV», εξηγώντας τους λόγους για την επιστροφή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και για να προσπαθήσει να προειδοποιήσει τους Βραζιλιάνους για τους κινδύνους του κορωνοϊού.

«Έφτασα την Τετάρτη, μετά από μια μάλλον ήσυχη πτήση. Εδώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είμαι σε καραντίνα, είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολη, αλλά ο άνθρωπος έχει μια αξιοσημείωτη ικανότητα προσαρμογής. Στο Παρίσι, τα προπονητικά κέντρα έκλεισαν. Και στην Βραζιλία, έλαβαν ακριβώς τις ίδιες αποφάσεις.Δεν είμαστε σε διακοπές. Είναι μια στιγμή προβληματισμού. Όλοι μας φοβόμαστε τι συμβαίνει»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ