Νεϊμάρ: «Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν»

Νεϊμάρ: «Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, σε επικοινωνία με τους θαυμαστές του, αποκάλυψε ποιες ήταν οι καλύτερες στιγμές της χρονιάς.

Ο Νεϊμάρ παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό και γυμνάζεται προκειμένου να είναι έτοιμος όταν η ανθρωπότητα ξεπεράσει την πανδημία του κορωνοϊού και η ζωή επανέλθει σταδιακά στην κανονικότητα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρώντας επικοινωνία με τους θαυμαστές του, αποκάλυψε ποιες ήταν οι καλύτερες στιγμές της χρονιάς.

Αρχικά ο Νεϊμάρ, αναφέρεται στον αγώνα με την Στρασμπούρ στον οποίο σημείωσε το νικητήριο γκολ, όπως συνέβη και λίγες ημέρες αργότερα, στην εκτός έδρας νίκη επί της Λιόν, με το ίδιο σκορ και τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ακολούθως, ο κορυφαίος Βραζιλιάνος, ξεχωρίζει την νίκη με 2-0 στο γήπεδο της Λιλ, η οποία αφιερώθηκε στον Κόμπι Μπράϊαντ, που είχε σκοτωθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Η τέταρτη καλύτερη στιγμή της χρονιάς για τον Νεϊμάρ, ήταν η εμφατική επικράτηση με 5-1 επί της Λιόν για το κύπελλο με το χατ-τρικ του Μπαπέ:

«Αυτός ο αγώνας ήταν δικός του», ενώ ως τελευταία αξέχαστη στιγμή ήταν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο επαναληπτικός με την Ντόρτμουντ για το Champions League, όπου η Παρί επικράτησε με 2-0 και ανέτρεψε την ήττα που γνώρισε με 2-1 στην Γερμανία:

«Αυτή η νύχτα ήταν ξεχωριστή. Εμοιαζε σαν να ήμουν στο Libertadores! Το πλήθος έξω από το στάδιο γέμισε τους δρόμους σε ένα απίστευτο πάρτι. Αυτό που χρειαζόμασταν εκείνη την βραδιά, ήταν να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ηταν πολύ όμορφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ