Οκάμπος: «Ο Μπιέλσα είναι ο καθηγητής από το La Casa de Papel»

Οκάμπος: «Ο Μπιέλσα είναι ο καθηγητής από το La Casa de Papel»

Ο Λούκας Οκάμπος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, κάνοντας ειδική αναφορά στο La Casa De Papel και τον «Professor».

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Λούκας Οκάμπος, έφυγε από την Μαρσέιγ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σεβίλη. Ωστόσο, ο Αργεντινός άσος δεν ξεχνά την συνεργασία που είχε στους Μασσαλούς με τον συμπατριώτη του τεχνικό, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο «El Loco» (τρελός) όπως είναι το προσωνύμιο του διάσημου προπονητή, εργάζεται εδώ και δύο χρόνια στην Λιντς και εκτός απροόπτου θα οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στην επιστροφή του στην Premier League.

«Ηταν μοναδικό να ηγείται ο Μπιέλσα. Δεν τον ήξερα. Υπήρχαν πολλά σχόλια για αυτόν. Ο βοηθός του μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Μαρσέλο ήθελε να μιλήσει μαζί μου», θυμάται ο Οκάμπος που ανήκε στην Μονακό και συνεχίζει, μιλώντας στο Tyc Sports:

«Συζητήσαμε, πήρα τα πράγματα μου και πήγα στη Μασσαλία. Υπέγραψα το συμβόλαιο την Τρίτη και παίξαμε το Σάββατο. Από την Τρίτη έως το Σάββατο, δεν είχα επαφή με τον Μπιέλσα, ούτε καν στην προπόνηση. Εχει έναν άλλο τρόπο να αγγίζει τον παίκτη, διδάσκει από απόσταση. Για εμένα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές που είχα. Ήταν ο καθηγητής στο La Casa de Papel. Πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάναμε 1-0. Με φώναξε και μου είπε:

«Κάνε καλό ζέσταμα στα αποδυτήρια». Δέκα λεπτά μετά την είσοδο μου στον αγώνα, σκόραρα. Λίγο πριν τελειώσει το ματς, αποβλήθηκε ένας συμπαίκτης μου και ο Μπιέλσα με έκανε αλλαγή. Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο. Αργότερα, ο Μαρσέλο μου εξήγησε και κατάλαβα. Το έκανε γιατί ήταν το καλύτερο πράγμα για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ