Εκανε το colpo grosso η Παρί: «Μπαμ» με Αλεξ Τέλες!

Εκανε το colpo grosso η Παρί: «Μπαμ» με Αλεξ Τέλες!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο για την απόκτηση του Αλεξ Τέλες.

Ενα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι Παριζιάνοι έχουν «κλεισμένο» τον Αλεξ Τέλες από την Πόρτο!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν κλείσει τον 27χρονο πλάγιο μπακ από την Πόρτο έναντι 25 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες να αναμένεται να επικυρωθεί την 1η ημέρα της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στην κούρσα για την απόκτηση του Αλεξ Τέλες τις Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, οι οποίες φέρονται να ενδιαφέρθηκαν επίσης για τον μπακ της πορτογαλικής ομάδας, με τον 27χρονο να ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ο Αλεξ Τέλες φέτος πριν την διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 10 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ