Κορωνοϊός: Παραμένει σε κώμα ο Σαμπιά της Μονπελιέ

Κορωνοϊός: Παραμένει σε κώμα ο Σαμπιά της Μονπελιέ

Στην εντατική και μάλιστα σε τεχνητό κώμα βρίσκεται από την Πέμπτη ο μέσος της Μονπελιέ, Τζούνιορ Σαμπιά λόγω κορωνοϊού.

Σε σταθερή, αλλά πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Γαλλιάς ο ποδοσφαιριστής της Μονπελιέ, Ζούνιορ Σαμπιά. Χθες το απόγευμα ο 23χρονος μέσος μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας άλλου ιδρύματος, δεδομένης της επιδείνωσης της κατάστασής του και σήμερα φαίνεται ότι χειροτέρεψε συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα.

Για αυτό τον λόγο μάλιστα, ο Σαμπιά όπως ενημέρωσε κι επίσημα ο ατζέντης του μέσω της Le Parisien, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν έχει βελτιωθεί. Είναι περίπλοκο, γιατί ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες για την καραντίνα. Πρέπει να κόλλησε όταν βγήκε σε ψώνια», ανέφερε αρχικά.

«Είχε για τρεις σερί μέρες διάρροια, συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Πήγε την Τρίτη στο νοσοκομείο, έκανε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια η κατάσταση του επιδεινώθηκε, εισήχθη σε ΜΕΘ με αναπνευστικά προβλήματα και μπήκε από τους γιατρούς σε τεχνικό κώμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Μονπελιέ δεν έχει βγάλει νέα ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για τον Γάλλο μέσο.

Tweet 0 Messenger Viber Email

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ