Μπαπέ: «Κριστιάνο και Μέσι είναι τα είδωλά μου»

Μπαπέ: «Κριστιάνο και Μέσι είναι τα είδωλά μου»

Ο Κιλιάν Μπαπέ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι αποτελούν τα είδωλα του.

Ο Κίλιαν Μπαπέ μίλησε για τα είδωλά του και εκθείασε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νεϊμάρ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «BeIn Sports» για το ποιο θεωρεί ότι είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, λέγοντας ότι το τέρμα του κόντρα στην Κροατία είναι το σημαντικότερο στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό γκολ που σκόραρα ήταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Κροατίας. Είναι δύσκολο να διαλέξω όμως το καλύτερο, αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο τέρμα ήταν από τα σημαντικότερα της καριέρας μου».

Παράλληλα, ο Μπαπέ αναφέρθηκε στο καλύτερο γκολ που έχει δει να σημειώνεται, ενώ αναφέρθηκε στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι είναι τα είδωλά του.

«Το ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο όταν έπαιζε με τη Ρεάλ και το πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους είναι από τα όμορφα που έχω δει. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μπουφόν γι’ αυτό το γκολ και μου είπε πως ένιωσε τότε μετά από αυτό.

Ο Κριστιάνο μου αρέσει πολύ, όπως και ο Μέσι. Είναι τα είδωλα μου. Είμαι τυχερός γιατί έχω καταφέρει να αγωνιστώ μαζί με τον Νεϊμάρ που ήταν κι αυτός ένας είδωλο όταν ήμουν μικρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ