Αποθέωσε τον Κριστιάνο ο Εμπαπέ: «Εχει πετύχει το καλύτερο γκολ που έχω δει στη ζωή μου» (vid)

Αποθέωσε τον Κριστιάνο ο Εμπαπέ: «Εχει πετύχει το καλύτερο γκολ που έχω δει στη ζωή μου» (vid)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γκολ που πέτυχε το 2018 ως παίκτης της Ρεάλ απέναντι στην Γιουβέντους.

Στα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα αναφέρθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να υποκλίνεται στον Κριστιάνο Ρονάλντο και το γκολ που πέτυχε το 2018 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Γιουβέντους.

Ο ηγέτης της παριζιάνικης ομάδας τόνισε ότι το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο «CR7» ως παίκτης της Βασίλισσας απέναντι στην ιταλική ομάδα στο Champions League του 2018 ήταν το καλύτερο που έχει δει στη ζωή του.

«Μου άρεσε πολύ ο Ρονάλντο και μου άρεσε πολύ το πώς έπαιζε εναντίον του Μέσι», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ: «Ηταν ένα είδωλο όταν ήμουν νεότερος. Υπάρχουν πολλοί που θαυμάζω επίσης».

Τέλος, ερωτηθείς για το καλύτερο γκολ που έχει δει στη ζωή του, ο Γάλλος απαντήσει ότι ήταν το ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Γιουβέντους με την Ρεάλ «Πιστεύω ότι ήταν αυτό του Ρονάλντο στον Μπουφόν. Είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Τζίτζι και μιλήσαμε για αυτό και πώς ένιωσε. Πρέπει να επιλέξω αυτό», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ