Γαλλία: Η πρώτη αντίδραση στα κεκλεισμένων των θυρών

Γαλλία: Η πρώτη αντίδραση στα κεκλεισμένων των θυρών

Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν απείλησε ότι δεν θα παρατάξει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου

Τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας χωρίς θεατές προανάγγειλε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε. Μία αναμενόμενη κίνηση, αφού πουθενά στην Ευρώπη δεν συζητείται η παρουσία οπαδών στις εξέδρες κατά την επανέναρξη των διοργανώσεων.

Όμως, εκφράστηκαν οι πρώτες αντιρρήσεις… Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ομεγιέ τόνισε πως δεν αποδέχεται την απουσία των «στεφανουά» από τις εξέδρες…

«Το Coupe de France είναι το πιο όμορφο κύπελλο που υπάρχει, με μια μεγάλη μερίδα οπαδών. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά μας λένε να παίξουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Δεν θα υπήρχε καλή γεύση. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για ένα λεπτό ότι θα παίξουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Δεν θα περάσει από εμάς. Η Σεντ Ετιεν, χωρίς τους οπαδούς της, δεν είναι πλέον Σεντ Ετιέν!», ανέφερε ο Ομεγιέ.

Βέβαια, ο Λε Γκρε απάντησε αμέσως, επαναφέροντας στην πραγματικότητα τον Ομεγιέ: «Όλοι θέλουμε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Δυστυχώς, αυτήν την ώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε εμείς που αποφασίζουμε, ούτε καν η κυβέρνηση, αλλά ο ιός. Δεν μπορούμε να παίξουμε με κοινό πριν από τον Σεπτέμβριο, οπότε στις αρχές Αυγούστου θα είναι χωρίς. Τότε, εάν η Σεντ Ετιέν δεν θέλει να αγωνιστεί στον τελικό, γνωρίζοντας την ομοσπονδιακή απόφαση, αυτό θα έδινε το Κύπελλο στην Παρί χωρίς καν να παίξει».

Αν ο τελικός διεξαχθεί και η Σεντ Ετιέν δεν παραταχθεί με το πρόσχημα της αντίθεσης στο κεκλεισμένων των θυρών, τότε η Παρί Σεν Ζερμέν θα στεφθεί και Κυπελλούχος εκτός από πρωταθλήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ