Θέλει τον Ρέινα η Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλει τον Ρέινα η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Πέπε Ρέινα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει το φετινού καλοκαιριού.

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια, οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να… κινηθούν αρκετά για την θέση του τερματοφύλακα. Ο Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σεβίλη, κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από τους πρωταθλητές, δεδομένου οτι η ρήτρα απόκτησης του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας από τους βασικούς στόχους της Παρί, προκειμένου να ενισχυθεί η θέση ανάμεσα στα δοκάρια, είναι ο Πέπε Ρέινα. Ο 37χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Μίλαν (το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος Ιουνίου 2021) και πέρασε το δεύτερο μισό της χρονιάς στην Αγγλία, αγωνιζόμενος με τα «χρώματα» της Άστον Βίλα. Ο Ισπανός διεθνής (36 συμμετοχές) πορτιέρε φέρεται διατεθειμένος να ενταχθεί στην Παρί, ακόμη κι εάν δεν θα είναι η πρώτη επιλογή, δεδομένου πως η θέση δείχνει «καπαρωμένη» από τον Κέιλορ Νάβας.

Σε περίπτωση που ο Ρέινα συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας, θα έχει κλείσει έναν σπουδαίο κύκλο εμπειριών, καθώς έχει αγωνισθεί σε Νάπολι, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ