Ο Βίλας Μπόας είπε «όχι» για νέο συμβόλαιο στη Μαρσέιγ

Ο Βίλας Μπόας είπε «όχι» για νέο συμβόλαιο στη Μαρσέιγ

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δέχτηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τη Μαρσέιγ, όμως απάντησε αρνητικά.

Οπως όλα δείχνουν, η Μαρσέιγ θα πορευθεί με νέο προπονητή στο σαμπιονά και στο Champions League. Ο Αντρε Βίλας Μπόας, που οδήγησε μετά από αρκετά χρόνια τους Μασσαλούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν έκανε δεκτή την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Και μπορεί ο 42χρονος Πορτογάλος να δεσμεύεται με τον ιστορικό σύλλογο μέχρι το 2021, όμως θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στην γαλλική ομάδα, καθώς οι «σειρήνες» από την υπόλοιπη Ευρώπη «ηχούν» δυνατά στα αυτιά του…

Η προ ημερών αποχώρηση του Αντονι Θουμπιθαρέτα απο το επιτελείο της Μαρσέιγ και την θέση του τεχνικού διευθυντή, θεωρείται από τον γαλλικό Τύπο, ως «προάγγελος» των εξελίξεων. Οι διοικούντες την Μαρσέιγ, πρότειναν στον νεαρό προπονητή, μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους με τους ίδιους όρους και επιπλέον έναν χρόνο σε περίπτωση από κοινού συμφωνίας.

Όπως ανέφερε προσφάτως, η εφημερίδα «La Marseillaise», σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βίλας Μπόας από την Μαρσέιγ, οι υποψήφιοι διάδοχοι του, είναι τέσσερις. Πρόκειται για τον Γάλλο Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στην Λιλ και στην Σοσό, τον συμπατριώτη του προπονητή της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ, τον Σουηδό «γερόλυκο των πάγκων», Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Ιταλό Βιτσέντσο Μοντέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ