«Δεν πρόκειται να φύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ»

«Δεν πρόκειται να φύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ»

Την πεποίθηση ότι ο Νεϊμάρ δύσκολα θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο πρώην ατζέντης του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Μπορεί ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα να είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο οι Μπλαουγκράνα δεν έχουν κρύψει την πρόθεση τους να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και να φέρουν πίσω στο Καμπ Νου τον Νεϊμάρ.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να «καλοβλέπει» το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Ταυτόχρονα καταλανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επαφές ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην γαλλική ομάδα για την μεταγραφή του 28αχρονου στην ομάδα του Κίκε Σετιέν.

Θέση για όλα τα παραπάνω πήρε ο πρώην ατζέντης του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Fox Sports τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος από το Παρκ Ντε Πρενς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή η αγορά είναι πλέον διαφορετική. Ο οικονομικός κόσμος του ποδοσφαίρου θα αλλάξει αισθητά, μετά την πανδημία του κορωνοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ