Persona non grata ο Μήτρογλου στην Μαρσέιγ

Persona non grata ο Μήτρογλου στην Μαρσέιγ

Ο γαλλικός σταθμός RMC αναφέρει πως ο Μήτρογλου αρχίζει να χάνει υποστηρικτές εντός Μαρσέιγ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να σκέφτονται σοβαρά να τον δώσουν δανεικό άμεσα.

Η «υπόθεση Μήτρογλου» έχει εξελιχθεί σε σοβαρή εκκρεμότητα για την Μαρσέιγ. Ο Έλληνας στράικερ συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις, χωρίς γκολ και πλέον μετράει μόλις 3 γκολ σε σύνολο 13 εμφανίσεων. Νούμερα που δεν συμβαδίζουν με τα 15 εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι Γάλλοι στην Μπενφίκα το καλοκαίρι.

Εκτός από τα Μέσα και οι οπαδοί έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους με τον διεθνή επιθετικό, με χαρακτηριστική εικόνα τις έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του όταν βγήκε αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην  Βαλανσιέν. Ο Μήτρογλου μάλιστα έχει αρχίσει να χάνει υποστηρικτές και εντός ομάδας, αφού υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για να ξαναβρεί την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό φανερώνουν και οι δηλώσεις ανθρώπου της ομάδας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC όπου ανέφερε σχετικά με τον «Μητρογκόλ»:

«Υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται δημόσια, στα μικρόφωνα. Δεν πρέπει όμως να κοροϊδεύουμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Μήτρογλου, αλλά μερικές φορές υπάρχει η αίσθηση πως παίζουμε με 10 όταν ο Κώστας βρίσκεται στο γήπεδο. Μπορεί να ακούγεται σκληρό μάλιστα αλλά όταν έγινε αλλαγή, το περιμέναμε πως ο κόσμος θα τον αποδοκιμάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ