Παρί Σεν Ζερμέν: Ένταση διοίκησης – παικτών για τις περικοπές

Παρί Σεν Ζερμέν: Ένταση διοίκησης – παικτών για τις περικοπές

«Μπαρούτι» μυρίζει το εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σε κλίμα έντασης διεξάγονται οι συζητήσεις διοίκησης - παικτών στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τις περικοπές.

To Ligue 1 δεν θα συνεχιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει αναδειχθεί ήδη Πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μπορεί να μην υπάρξει αγωνιστική δράση στην Γαλλία μέχρι την εκκίνηση του επόμενου πρωταθλήματος, ωστόσο οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την μείωση αποδοχών που τους προσφέρει η διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφερει η Equipe, οι συζητήσεις αναμέσα σε διοίκηση-παίκτες πραγματοποιούνται εν μέσω έντασης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοίευμα ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων Νάσερ Αλ Κελάιφι είναι έξαλλος με αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς εκείνοι δεν απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις του.

Παράλληλα, η Equipe αναφέρει ότι ο Άραβας επιχειρηματίας είναι παραπάνω έξαλλος με τον Τιάγκο Σίλβα, καθώς θεωρεί τον Βραζιλιάνο αμυντικό υποκινητή της αντίστασης στ’ αποδυτήρια στην πρόταση της διοίκησης για τις περικοπές μισθών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αλ-Κελάιφι ότι ο έμπειρος αμυντικός αντιδρά έτσι επειδή εκπνέει το συμβόλαιο του και δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ