Παρί Σεν Ζερμέν: Κάνει κίνηση για τον Ομπαμεγιάνγκ

Παρί Σεν Ζερμέν: Κάνει κίνηση για τον Ομπαμεγιάνγκ

Την περίπτωση του Πιέρ - Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση ύψους 41 εκατ. ευρώ στην Αρσεναλ.

H Παρί Σεν Ζερμέν βρίκσεται σε αναζητήση επιθετικού για την επόμενη χρονιά, καθώς ο Έντισον Καβάνι θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ λήγει και ο δανεισμός του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ.

Ο Τόμας Τούχελ «χτενίζει» την αγορά για να μπορεί να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Κίλιαν Μπαμπέ στην κορυφή της επίθεσης και σύμφωνα με την Le10Sport ο Γερμανός τεχνικός έχει καταλήξει στην περίπτωση του Πιέρ – Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν πρόταση ύψους 41 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ.

Το μέλλον του Γκαμπονέζου επιθετικού στην Άρσεναλ είναι αρκετά αβέβαιο, με το συμβόλαιο του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει πριν την πανδημία του κορωνοϊού, για επέκταση της συνεργασίας να έχουν σταματήσει.

Την φετινή χρονιά ο Ομπαμπεγιάνγκ πραγματοποίησε 32 συμμετοχές με τους Κανονιέρηδες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 20 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ