Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φαβορί ο Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα του στείλει ο Αλαφούζος ταχυδρομικό περιστέρι.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άκυρο σε Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ για συνέχιση της σεζόν

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ κατά της διακοπής του πρωταθλήματος.

Άκυρο σε Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ για συνέχιση της σεζόν | to10.gr

Ο Γάλλος δικαστής απέρριψε τις εφέσεις των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ, σχετικά με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Ligue 1, για την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η LFP πληροφορήθηκε με ικανοποίηση ότι απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ από τον αναπληρωτή δικαστή του διοικητικού δικαστηρίου του Παρισιού» αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής λίγκας. «Σε τρεις υποθέσεις που εξετάστηκαν την Παρασκευή (22/05) το απόγευμα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι γενικές αποφάσεις που ελήφθησαν από το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στις 30 Απριλίου μπορούν μόνο να προσβληθούν ενώπιον του Κρατικού Συμβουλίου, το οποίο είναι αρμόδιο να ακούσει ρυθμιστικές αποφάσεις που πάρθηκαν από τις εθνικές αρχές, όπως η LFP», προσθέτει η ανακοίνωση.

Με την απόφαση της Λίγκας να δοθεί πρόωρο τέλος στη σεζόν ενώ απέμεναν 10 αγωνιστικές, η Λιόν απέτυχε να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, ενώ η Αμιάν και η Τουλούζ υποβιβάστηκαν.