Παρί Σεν Ζερμέν: Οι παίκτες κρύβονται από τον ιδιοκτήτη

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι παίκτες κρύβονται από τον ιδιοκτήτη

Ο Νάσερ Αλ Κελαΐφι επιδιώκει να εξοικονομήσει 200 εκατομμύρια ευρώ από το κόστος των αμοιβών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναπάντητες κλήσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν… Αυτό ισχυρίζεται ότι συμβαίνει η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οι παίκτες αποφεύγουν να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη, Νάσερ Αλ Κελαΐφι.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Γαλλίας επιδιώκει ένα μεγάλο «ψαλίδι» στις αποδοχές τους, μετά την οριστική διακοπή της Ligue 1. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σύμφωνοι και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, μεταθέτοντας τη συζήτηση.

Ο Αλ Κελαΐφι έχει ως στόχο να εξοικονομήσει 200 εκατομμύρια ευρώ από τις απολαβές των παικτών και έχει εξοργιστεί με τη στάση τους. Ακόμα και εκείνοι με τους οποίους διατηρούσε εξαιρετική στάση, όπως ο Τιάγκο Μότα, δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και ως αρχηγός, έπρεπε να μεσολαβήσει μεταξύ του ιδιοκτήτη και της ομάδας. Ωστόσο, ο Μότα αρνήθηκε να το κάνει, όπως απέρριψε και την πρόταση για μείωση…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε χρήση έκτακτης γαλλικής νομοθεσίας και καταβάλλει στους παίκτες το 84% της αμοιβής τους, στη διάρκεια της πανδημίας από τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ