Ξεκινάει 22 Αυγούστου η νέα σεζόν στη Γαλλία

Ξεκινάει 22 Αυγούστου η νέα σεζόν στη Γαλλία

Η νέα σεζόν της Ligue 1 αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη κατηγορία θα ξεκινήσει μια μέρα αργότερα.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πρόωρη λήξη της σεζόν σε Ligue 1 και Ligue 2 και πλέον όλες οι ομάδες της Γαλλίας, αναμένονται να μπουν σε ρυθμούς νέας σεζόν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Γαλλίας, η νέα σεζόν της Ligue 1 αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη κατηγορία θα ξεκινήσει μια μέρα αργότερα.

Η κυβέρνηση της χώρας, διέκοψε στα τέλη Απριλίου το πρωτάθλημα, απονέμοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τίτλο και υποβιβάζοντας την Αμιάν και την Τουλούζ, αντί να ακυρώσουν την κατάταξη.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Ligue 1 και όσο η Ligue 2 μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν σύντομα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Μετά από συζητήσεις με ραδιοτηλεοπτικές εταιρείες, η ημερομηνία ορίστηκε στις 22 Αυγούστου για να ξεκινήσει η Ligue 1 τη νέα σεζόν. Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του LFP ανακοίνωσε: «Μετά από διαβουλεύσεις με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς Médiapro, Canal + και beIN Sports, οι ημερομηνίες έναρξης της σεζόν μπορούν να οριστούν στις 22 Αυγούστου για τη Ligue 1 και στις 23 Αυγούστου για τη Ligue 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ