Ο Τζιμπρίλ Σισέ… παρακαλάει Νιμ και Ντιζόν!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ… παρακαλάει Νιμ και Ντιζόν!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλει στα 38 να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και για να τα καταφέρει… παρακαλάει τις Νιμ και Ντιζόν.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Τριφυλλιού και «δέθηκε» με τους οπαδούς της ομάδας, θέλει στα 38 του να επιστρέψει στα γήπεδα και μάλιστα για να καταφέρει… παρακαλάει τις Νιμ και Ντιζόν μήπως και κάποια εκ των δύο κινηθεί για την απόκτησή του.

«Πριν από την Οσέρ, ξεκίνησα την καριέρα μου στη Νιμ. Θα ήταν το κλείσιμο ενός κύκλο» υποστήριξε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό και για τη Ντιζόν. Θα ήταν μια σπουδαία κίνηση από την πλευρά τους αν μου δώσουν μια ευκαιρία», κατέληξε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είναι ανενεργός εδώ και δύο χρόνια.

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα ο Σισέ είχε δηλώσει ότι παίζει ακόμα και τσάμπα,προκειμένου να πετύχει τα τέσσερα γκολ που χρειάζεται για να φτάσει τα εκατό στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Νιμ και Ντιζόν ήταν δύο από τις ομάδες που επωφελήθηκαν από την οριστική διακοπή της Ligue 1, καθώς όλη τη σεζόν πάλευαν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Τελικά, αυτές που υποβιβάστηκαν ήταν οι Αμιάν και Τουλούζ, στην οποία αγωνιζόταν ο Ευθύμης Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ