«Ενεργοποιεί την οψιόν για τον Δώνη η Ρεμς»

«Ενεργοποιεί την οψιόν για τον Δώνη η Ρεμς»

H Ρεμς θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με την Στουτγκάρδη και θα αποκτήσει τον Ελληνα επιθετικό.

Ετοιμος να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία είναι ο Τάσος Δώνης. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σχετικά ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Ρεμς είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία με την Στουτγκάρδη και να αγοράσει τον Ελληνα επιθετικό από τη γερμανική ομάδα.

Η Ρεμς είχε αποκτήσει πέρσι τον 24χρονο ως δανεικό από την Στουτγκάρδη και στη συμφωνία των δύο ομάδων είχε μπει ρήτρα αγοράς ύψους 3.5 εκατ. ευρώ.

Οι εμφανίσεις που έκανε ο Ελληνας επιθετικός στη Ligue 1 ήταν εξαιρετικές και έπεισε τους ανθρώπους της Ρεμς ότι αξίζει να τον αγοράσουν από την γερμανική ομάδα. Ο συμπατριώτης μας πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, με τον προπονητή της Ρεμς να μένει ικανοποιημένος και να δίνει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Τάσου Δώνη.

Η Ρεμς θα δώσε τα 3.5 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στη συμφωνία με την Στουτγκάρδη και ο διεθνής επιθετικός θα μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ