Νταμπό : «Διαλυθήκαμε μετά τον Γκαρθία»

Νταμπό : «Διαλυθήκαμε μετά τον Γκαρθία»

Ο παίκτης της Σεντ Ετιέν, Μπριάν Νταμπό μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία και σχολίασε το πέρασμα του Καταλανού προπονητή από τους στεφανουά.

Η Σεντ Ετιέν ξεκίνησε πολύ θετικά την σεζόν στην Γαλλία φέτος, έχοντας στον πάγκο της στην αρχή της χρονιάς τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος όμως αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο μετά από μία βαριά ήττα από την Λιόν για το πρωτάθλημα.

Ο Μπριάν Νταμπό, ποδοσφαιριστής των στεφανουά, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Καταλανό προπονητή, τονίζοντας ότι μετά την αποχώρησή του η Σεντ Ετιέν κατέρρευσε αγωνιστικά. Ο Νταμπό, μιλώντας στο γαλλικό RMC, τόνισε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να συνέλθει μετά την αποχώρηση του Γκαρθία και πλέον είναι δέκα αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

«Δεν δείξαμε καμία αντίδραση μετά την αποχώρηση του Γκαρθία. Κάναμε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, πήραμε πόντους, αλλά η ήττα στο ντέρμπι με την Λιον μας επηρέασε πνευματικά και από τότε χάσαμε πολλούς βαθμούς. Μου άρεσε να δουλεύω με τον Γκαρθία, καταλαβαίναμε τι ήθελε να κάνει. Βασιζόταν στην ανάκτηση της μπάλας και την μετάβαση στην επίθεση. Είχαμε ασπαστεί πλήρως το πρότζεκτ. Όμως μετά διαλυθήκαμε και το πρόβλημα είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά πρόβλημα έλλειψης ποιότητας», δήλωσε ο Νταμπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ