Ρεν: «Δεν παραχωρείται ο Καμαβινγκά»

Ρεν: «Δεν παραχωρείται ο Καμαβινγκά»

Τέλος σε κάθε κουβέντα έβαλε ο πρόεδρος της Ρεν σχετικά με τα σενάρια γύρω από το όνομα του Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρό της εδώ και καιρό, το «next big thing» του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 17χρονο μέσο Εντουάρντο Καμαβινγκά, που έλαμψε στην εφετινή Ligue1, όμως ο πρόεδρος της Ρεν φρόντισε να «φρενάρει» κάθε κουβέντα για πώληση του ταλαντούχου άσου, το εφετινό καλοκαίρι.

«Έχουμε αποφασίσει να μείνει μαζί μας και την επόμενη σεζόν» τόνισε ο Νικολά Χολβέκ για τον Καμαβινγκά, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του γαλλικού συλλόγου για την επόμενη σεζόν και πρόσθεσε: «Ο Εντουάρντο γνωρίζει καλά πως θα είναι η επόμενη σεζόν. Είναι ακόμη πολύ νέος, αλλά είναι ένα παιδί με πολύ μυαλό και τρομερή ωριμότητα. Κατανοεί πολύ καλά ποιο είναι το συμφέρον του για την καριέρα του στην παρούσα φάση. Έχει μία εξαιρετική σχέση με τον προπονητή μας, Ζουλιέν Στεφάν και τους συνεργάτες του κι αυτό θα τον βοηθήσει να ωριμάσει ακόμη περισσότερο σαν παίκτης».

Ο Χολβέκ αναφέρθηκε ακόμη και στο ζωηρό ενδιαφέρον για άλλο ένα απ’ τα «αστέρια» της Ρεν, τον Εμπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο… ραντάρ της Μαρσέιγ. «Ο Εμπαγιέ ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα. Κατανοώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά δεν έχουμε ακόμη προτάσεις.

Είναι πιθανό να ονειρεύεται διαφορετικούς… ουρανούς, αλλά ακόμα δεν μας έχει έρθει κάτι επίσημο, παρά τα όσα γράφονται στον Τύπο. Εμείς πάντως δεν θέλουμε να χαλάσουμε το ρόστερ μας και σχεδιάζουμε μία ομάδα, που θα έχει πολύ πιο πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ