Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όπου να ναι έρχεται (ξανά) ο Βράνιες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ανακοινώθηκε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της Παρί Σεν Ζερμέν, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Παρί Σεν Ζερμέν | to10.gr

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από την καραντίνα, αλλά κάποιες ομάδες κάνουν τώρα τις ανακοινώσεις για τα μέλη τους που βρέθηκαν τότε θετικοί στον κορωνοϊό. Πριν δύο και τρεις μήνες δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της, τα οποία διαγνώστηκαν κατά την περίοδο του ολικού lockdown.

Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, αλλά όλοι τους πλέον είναι υγιέστατοι, καθώς στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκαν όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου βρέθηκαν αρνητικοί στον SARS-CoV-2.

Οι 3 παίκτες και το μέλος του τεχνικού επιτελείου έχουν ιαθεί πλήρως, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματά τους δεν έγιναν και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γνωστά. Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την προετοιμασία της για το Final-8 του Champions League, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα, το διάστημα 12-23 Αυγούστου.