Γαλλία: Σέντρα στις 22/08 στο πρωτάθλημα, στις 24/07 ο φετινός τελικός Κυπέλλου

Γαλλία: Σέντρα στις 22/08 στο πρωτάθλημα, στις 24/07 ο φετινός τελικός Κυπέλλου

Το γαλλικό ποδόσφαιρο αναδιοργανώνεται, μετά την απότομη διακοπή λόγω της πανδημίας, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιπαραθέσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας (LFP), λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, επιβεβαίωσε τους υποβιβασμούς στη Ligue 2 (Β΄ Εθνική) των Τουλούζ, Αμιάν, όπως και τις επακόλουθες ανόδους στη Ligue 1 των Λανς και Λοριάν. Αποφάσισε επίσης ότι η περίοδος 2020-21 στην κορυφαία γαλλική κατηγορία θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Ο τελικός του League Cup, μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λιόν, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου, θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι. Η Λιόν, λοιπόν, επιστρέφει στην προσπάθεια για μια θέση στην Ευρώπη, μετά τον αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA λόγω της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο τελικός του γαλλικού Κυπέλλου, στον οποίο επίσης θα συμμετάσχει η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου (είχε προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου), πάντα στην πολυτελή εγκατάσταση τη γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία το 1998 είχε φιλοξενήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ